Τοποθεσία

Από το ξενοδοχείο μπορείτε εύκολα να περπατήσετε ως την παραλία αλλά και στο κέντρο της αγοράς. Τα θερμά ιαματικά νερά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση την οποία μπορείτε να διανύσετε και με τα πόδια. Χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο, ταξί ή δημόσια συγκοινωνία μπορείτε να επισκευθείτε επιπλέον αξιοθέατα όπως τα Λιχαδονήσια, μοναστήρια ή μουσεία που βρίσκονται σε μικρή απόσταση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία και 5 λεπτά από την κεντρική αγορά. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε πολυάριθμα καταστήματα, εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, αρχαιολογικά μνημεία, τα θερμά λουτρά, τις ιαματικές πηγές, το κτίριο του παλιού ταχυδρομείου, την σπηλιά του Σύλλα, την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα κ.α.

Ταξί, λεωφορεία και πλοία απέχουν μόλις 200μ κάνοντας τις μετακινήσεις σας εύκολες. Χάρη στην βολική τοποθεσία του ξενοδοχείου μπορείτε να ανακαλύψετε όλες της ομορφιές του νησιού στον δικό σας ρυθμό.

Πως θα φθάσετε

Με αυτοκίνητο μέσω Χαλκίδας

Φτάνοντας την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας συνεχίζετε ευθεία. Μόλις βγείτε από την Αθήνα θα περάσετε διόδια με αντίτιμο €3.30.

Συνεχίζετε ευθεία για μια διαδρομή 30’περίπου όπου θα δείτε την έξοδο για Χαλκίδα. Περάστε την γέφυρα και ακολουθείστε τις πινακίδες προς Βόρεια Εύβοια. Υπάρχουν και πινακίδες που γράφουν προς Αγιο Ιωάννη Ρώσσο ή Προκόπι ή Αιδηψός.

Οδηγείστε μέσα από 2 βουνά με πυκνή βλάστηση μέχρι να ξανασυναντήσετε την θάλασσα. Το πρώτο παραλιακό χωριό είναι η Λίμνη, ακολουθούν οι Ροβιές, τα Ήλεια και στην συνέχεια η Αιδηψός.

Με Φέρρυ μπόουτ μέσω Αρκίτσας

Φτάνοντας την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας συνεχίζετε ευθεία για μια διαδρομή 1.5ώρας περίπου. Επιλέγοντας αυτήν την διαδρομή θα περάσετε απο 3 σταθμούς διοδίων με τα αντίστοιχα αντίτιμα (€3.30, €3.85 and €3.85).

Συνεχίζετε ευθεία μέχρι να δείτε την πινακίδα με ένδειξη Αρκίτσα όπου θα πάρετε το φέρρυ για να περάσετε απέναντι. Η διαδρομή με το φέρρυ διαρκεί 45λεπτά και τους καλοκαιρινους μήνες έχει δρομολόγιο ανα μία ώρα. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε επι τόπου στο λιμάνι. Το κόστος για επιβατικό αυτοκίνητο είναι €16.50 και €3.20 ανά επιβάτη. (Οι τιμές είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να αλλάξουν).

Για δρομολόγια επισκευθείτε : http://www.ferriesedipsos.gr/.